Pe Nadia Comaneci o stie toata lumea, insa nu si pe fiul ei. Uite cat a crescut si cat este de frumos

Nadia Comaneci este prima gimnasta din istorie care a primit nota zece pentru executiile sale exceptionale. A luat decizia de a-si urma sotul si de mai bine de trei decenii aceasta locuieste in Statele Unite ale Americii. Pe cei doi ii cunoaste toata lumea, dar nu si pe fiul lor.

Gimnasta din Romania a castigat 5 medalii olimpice de aur  si este considerata o sportiva reprezentativa a secolului XX si una dintre cele mai bune din intraga instorie a gimnasticii. Regina de la Montreal este prima sportiva din Romania care a fost inclusa in memorialul International.

Originara din Onesti, a primit acest nume dupa actrita principala a unui film foarte indragit de mama sa si a facut cunoscuta tara noastra la nivel international. Nu exista gimnasta in lume sa nu fi auzit despre romanca.

In momentul de fata, gimnasta din Romania este casatorita cu fostul campion olimpic Bart Conner. Rodul casniciei dintre sportiv si Nadia Comaneci este Paul Dylan, care s-a nascut in anul 2006. cum era de asteptat, baiatul a doi sportivi de performanta si campioni olimpici le-a mostenit talentul si pasiunea pentru sport. Pana acum a cochetat cu tenisul, cu atletismul, cu golful, dar si cum era de asteptat – gimnastica. De altfel, asa cum chiar Regina de la Montreal marturisea, Paul Dylan nu vrea sa rateze nici o excursie la munte cu scoala.

Cei trei incearca sa petreaca mult timp in familie, iar tatal lui Paul ii face toate poftele, planificand drumetii in zonele preferate ale fiului sau.

Nici bunicul sau nu se lasa mai prejos si organizeaza iesiri la cabana sa de vanatoare.sursa:romania89.com