Testul inelului de logodnă. Alege un inel și află cum stai cu dragostea

Inelele de logodnă există din cele mai vechi timpuri. În preistorie, primii oameni obișnuiau să împletească iarbă și să o lege în jurul încheieturilor mâinii, gleznelor și taliei pentru a lega spiritul și a-l controla.

De abia după 1800, inele de logodnă au ajuns să fie împodobite cu diamante sau pietre prețioase (smarald, ametist, rubin).

Încearcă acest test inedit pentru a descoperi cum iubești. Alege un inel fără să te gândești prea mult și acesta îți va dezvălui ce e dragostea pentru tine.

Ai ales inelul 1. Dragostea te face să te simți răsfățată. Când ești iubită simți că dragostea scoate ce-i mai bun din tine. Devii mai luminoasă și mai încrezătoare. Când nu ești iubită te simți invizibilă. Pentru tine dragostea înseamnă validare. Dragostea adevărată înseamnă pentru tine bogăție și certitudine. Când iubești, te implici cu totul, pentru tine nu există jumătăți de măsură.

Ai ales inelul 2. Dragostea te face să te simți confortabil și calmă. Nu ai nevoie de multe în lumea asta, dragostea îți este suficientă pentru a supraviețui. Să nu fii iubită e o tragedie pentru tine, îți pierzi speranța repede. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să dai totul și să nu aștepți nimic în schimb. Dragostea nu ține scorul, nu se cântărește.

Ai ales inelul 3. Dragostea te face să te simți specială și importantă. Vrei ca ceilalți să aibă nevoie de tine, să fii adorată și îți place să returnezi aceste trăiri. Dacă nu ești iubită, e greu să te iubești pe sine. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să găsești pe cineva unic, care te iubește cu toată inima. Când vei întâlni pe cineva care vede în tine lucruri pe care alții nu le văd, atunci îți vei fi găsit perechea.

Ai ales inelul 4. Dragostea este capricioasă și încântătoare în viziunea ta. Crezi că dragostea trebuie sărbătorită de mai multe ori. Să nu fii iubită înseamnă depresie pentru tine. Pentru tine, dragostea adevărată înseamnă bucurie curată. Sufletul tău pereche trebuie să te facă să zâmbești și să te simți tânără.

Ai ales inelul 5. Dragostea te face să te simți împăcată. Crezi că dragostea umple golurile din viața unui om. Dacă nu ești iubită, vei supraviețui, dar va fi o viață foarte tristă. Pentru tine, dragostea adevărată este stabilă și nemuritoare. Angajamentele sunt foarte importante pentru tine. Când iubești cu toată inima, ești alături de partener și la mine și la rău, până la capăt.